Instagram’da Dm Özelliği Nedir? Herkes Birbirine Dm Atabilir Mi?
Instagram’da Dm Özelliği Nedir? Herkes Birbirine Dm Atabilir Mi?

Instagram’da dm özelliği, Instagram kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Instagram pek çok özelliği kullanıcılarına sunduğu gibi dm özelliğini de kullanıcılarına sunarak farklı ve güncel olmayı başarmaktadır. Peki, Instagram dm özelliği nedir? Instagram uygulaması içerisinde hesabınızdan, başka hesaplara görüntü, mesaj, bağlantı veya ses kayıtlarınızı gönderme imkânı sağlayan bir Instagram mesajlaşma hizmetidir. Dm özelliğini başka hesaplarla kullanabilmeniz için mesajlaştığınız hesabın dm kapatma seçeneği aktifleştirilmemiş kullanıcılar olması gerekmektedir. Dm kapatma seçeneğini aktifleştirdiğiniz kullanıcılar dışında herkese dm atabilirsiniz.

Instagram’da Dm Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram'da dm özelliğini hem telefonlarınızdan hem de bilgisayarlarınızdan kullanabilirsiniz. Instagram üzerinden size bir mesaj atıldığında dm kutusuna gelmektedir. Aldığınız her mesaj buraya kaydedilmektedir. Mesaj atan kişilerin kullanıcı adı, profil fotoğrafı ve attığı mesajların önizlemesini görebilmeniz mümkündür. Bütün mesajlar alt alta dm kutusuna kaydedilmektedir. Dm kutusunda ayrıca siz de istediğiniz kişilere mesaj gönderebilirsiniz. Üstelik mesaj attığınız kişiyi takip etme zorunluluğunuz yoktur. Aynı şekilde sizi takip etmeyen kullanıcılar da size mesaj atabilmektedir. Dm kutusundan gelen mesajları görüntülemek için kullanıcının isminin yazdığı yere dokunmanız yeterli olacaktır. Eğer siz de bir hesaba dm atmak istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

  • Instagram sayfanızın sağ üst köşesindeki ok işaretine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın üstünde bulunan kalem simgesine dokunarak ya da konuşma sayfanızdaki kişilere dm atabilirsiniz.

Instagram Dm Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram'da dm kutusundaki mesajları silmenizin iki alternatifi bulunmaktadır. Burada dm kutusunda mesajlaştığınız bütün konuşmayı silme seçeneği ile birine gönderdiğiniz sadece bir mesajı silme seçeneği bulunmaktadır. Eğer dm kutusunda mesajlaştığınız bütün konuşmayı silmek isterseniz, o mesajın üzerine basılı tutarak sil demelisiniz. Birine gönderdiğiniz sadece bir mesajı silme işlemi için ise, mesajın üzerine basılı tutarak gönderimi iptal et demeniz gerekir.

İlginizi çekebilir: takipçi satın al instagram

Instagram

Instagram takipçilerini ve beğenileri tek bir platform üzerinden satın al!

Twitter

Twitter takipçilerini ve beğenileri tek bir platform üzerinden satın al!

Facebook

Facebook takipçilerini ve beğenileri tek bir platform üzerinden satın al!

Sipariş Takip